بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

راه سلامت هشت

این خوراکی‌‌های بسیار سالم نه تنها فوق‌العاده مغذی‌اند، بلکه خطر بروز عوارض ناشی از بیماری دیابت همانند بیماری‌‌های قلبی را به خوبی کاهش می‌‌دهد.
این خوراکی‌‌های بسیار سالم مناسب سلامت عمومی همه افراد هستند و نه تنها فوق‌العاده مغذی‌اند، بلکه خطر بروز عوارض ناشی از بیماری دیابت را همانند بیماری‌‌های قلبی به خوبی کاهش می‌‌دهند.

غذاهای فرآوری نشده مثل انواع میوه‌‌ها و سبزی‌‌ها، بهترین خوراکی برای افراد دیابتی هستند.

این خوراکی‌‌های بسیار سالم نه تنها فوق‌العاده مغذی‌اند، بلکه خطر بروز عوارض ناشی از بیماری دیابت همانند بیماری‌‌های قلبی را به خوبی کاهش می‌‌دهد.

این نوع خوراکی‌‌ها مناسب سلامت عمومی همه است اما افراد دیابتی باید برای کنترل قند‌ خون از این خوراکی‌‌ها مصرف کنند.

سیب

روزانه مصرف یک سیب، خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله نارسایی‌های قلبی را کاهش می‌دهد. بررسی‌ها نشان داده است که مصرف روزانه یک عدد سیب به مدت چهار هفته کلسترول بد یعنی LDL را تا حدود 40 درصد کاهش می‌دهد. براساس این تحقیقات، با توجه به اینکه سیب سرشار از آنتی اکسیدان و فیبرهای حل شدنی و غیر حل شدنی است، علاوه بر کاهش کلسترول، نقش بسیار موثری در محافظت در مقابل ابتلا به دیابت، ایفا می‌‌کند.

مارچوبه

اگر بخواهیم فقط مزه مارچوبه را در نظر بگیریم، این ماده یکی از بهترین ادویه‌‌ها برای خوش طعم کردن غذاست. اما نکته جالب این است که در هر 5 گرم از این ادویه، 20 کالری انرژی و حدود 2 گرم فیبر نهفته است. علاوه بر این، مارچوبه حاوی آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتیون بوده که نقش موثری در کند کردن روند پیری و ابتلا به امراضی مثل دیابت، نارسایی‌‌های قلبی و سرطان، ایفا می‌‌کند.

آووکادو

به دلیل وجود چربی‌های غیر اشباع شده، مصرف آووکادو برای سلامت قلب بسیار مفید و موثر است. در واقع، با جایگزینی این نوع چربی‌ها به جای چربی‌‌ها اشباع شده، سطح کلسترول خون پایین آمده و خطر ابتلا به بیماری‌‌های قلبی کاهش می‌‌یابد. علاوه بر این، مطالعات نشان می‌‌دهد که ارتباط مستقیم و مثبتی بین مصرف آووکادو و جلوگیری از وقوع دیابت و یا کاهش قند خون در بیماران دیابتی وجود دارد. این میوه سودمند علاوه بر چربی شامل مقادیری فیبر و کربوهیدرات نیز بوده و می‌‌توانید آن را در سالاد نیز مصرف کنید.  

حبوبات

حبوبات، خوراکی‌‌های سحرآمیزی هستندکه نه تنها حاوی فیبر و منابع پروتئینی غنی می‌‌باشند، بلکه طبق تحقیقات و شواهد محکم، در مقابله با بیماری دیابت، نقش بسیار مهمی دارند. مطالعات نشات می‌‌دهد که روزانه مصرف تنها یک فنجان از حبوبات سطح قند خون و همچنین فشارخون را به طور محسوسی کاهش می‌‌دهد.

قره قاط

قره قاط‌‌ها از میوه‌‌ها بوده و حاوی فلاونوئید‌‌ها هستند. این ترکیبات نقش مهمی در سلامتی بازی کرده و برای مقابله با انواع بیماری مثل بیماری‌‌ها قلبی، موثرند. محققان ثابت کرده‌اند که این میوه‌داری مقادیر زیادی فیبر بوده و از خطر بروز دیابت و همچنین کاهش قدرت شناخت در افراد کاسته و سطح قند‌خون را در حالت متعادل نگه می‌‌دارد. رنگ قره قاط از ترکیبات آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین ناشی می‌‌شود که نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بازی می‌‌کند.

کلم بروکلی

هر شخصی به ویژه افراد مبتلا به دیابت باید این ابرغذا را در سبد غذای روزانه خود بگنجاند. کلم بروکلی حاوی مقادیر زیادی ویتامین C بوده که مقدار آن در هر 100 گرم، به مراتب از پرتقال بیشتر می‌‌باشد. علاوه بر این، کلم بروکلی حاوی آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن بوده که بدن، آن را برای تولید ویتامین A، به کار می‌‌برد. این ویتامین برای سلامت چشم‌‌ها، دندان‌‌ها و همچنین استخوان‌‌ها ضروری است. کلم بروکلی همچنین دارای فیبر و فولات نیز می‌‌باشد که مقدار کمی کربوهیدرات و انرژی فراهم می‌‌کند.

هویج

هویج پخته و یا خام هر دو برای سلامتی بدن مفید هستند. هویج پخته با اینکه جزو سبزیجات نشاسته دار محسوب می‌‌شوند، اما به علت اینکه حاوی کربوهیدرات زیادی نیستند؛ در کل، مثل سیب زمینی جزو دسته سبزیجات غیر نشاسته ای قرار می‌‌گیرند. در ضمن، هویج دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن و همچنین ویتامین A می‌‌باشد که همگی در تقویت سیستم ایمنی بدن و قدرت بینایی و البته مقابله با بیماری دیابت، نقش اساسی بازی می‌‌کنند.

کرنبری

میوه کرنبری را می‌‌توان در معالجه عفونت‌‌های مجرای ادراری استفاده کرد. علاوه بر این، این میوه سرشار از ترکیبات دارویی مثل آنتوسیانین‌‌ها می‌‌باشد که به خصوص برای بیماران دیابتی بسیار سودمند بوده و باید در رژیم غذایی آنها گنجانده شود. مدارک زیادی وجود دارد که نشان می‌‌دهد مصرف منظم این میوه باعث کاهش سطح کلسترول بد یعنی LDL و همچنین فشارخون می‌‌گردد. یک فنجان کرنبری حاوی 51 کالری انرژی، 13 گرم کربوهیدارت و مقدار قابل توجهی ویتامین C می‌‌باشد.

ماهی

متخصصان تغذیه صرف دو وعده ماهی در هفته را توصیه می‌‌کنند. به طور کلی، غذاهای دریایی در مقایسه با گوشت‌‌های دیگر، چربی‌‌های اشباع شده و کلسترول کمتری دارند؛ علاوه بر این، حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نیز می‌‌باشند. این ترکیبات برای سلامتی و جلوگیری از بی نظمی ضربان قلب که درنهایت منجربه مرگ و میر می‌‌شود، به کار می‌‌روند. در ضمن، اسیدهای چرب امگا 3 باعث کاهش سطح تری گلیسرید خون می‌‌شود، فشارخون را کاهش می‌‌دهد و همچنین التهابات بدن را التیام می‌‌بخشد.

تخم کتان

تخم کتان حاوی اسید آلفا لینولنیک (به اختصار ALA) می‌‌باشد که در بدن به اسیدهای چرب امگا 3 تبدیل می‌‌شود؛ بنابراین، خواص مشابهی با خواص ماهی دارد. تخم کتان منبع غنی از آنتی اکسیدان‌‌هایی به نام لیگناهاست که بدن را در مقابل بیماری‌‌های قلبی و سرطان مجهز می‌‌کند. یک قاشق سوپ خوری تخم کتان حاوی 3 گرم فیبر حل شدنی و غیرحل شدنی،3 گرم کربوهیدرات و همچنین 55 کالری انرژی می‌‌باشد.

سیر

سیر علاوه بر اینکه به عنوان یک چاشنی در پخت و پز به کار می‌‌رود، هزاران سال است که به عنوان یک دارو نیز مورد استفاده قرار می‌‌گیرد. سیر برای درمان بیماری‌‌های قلبی، کاهش کلسترول، درمان فشارخون و حتی مقابله با سرطان نیز استفاده می‌‌شود.

برگ چغندر

نصف فنجان برگ چغندر حاوی 18 کالری انرژی و 4 گرم کربوهیدرات می‌‌باشد. این سبزی غیرنشاسته ای شامل تمام ریزمغذی‌‌های مهم از قبیل روی و انواع ویتامین‌‌هاست و همچنین در مقابله با دیابت نوع 2، بسیار موثر است.

آجیل

آجیل یکی از سالم ترین مواد غذایی موجود می‌‌باشد. این خوراکی‌‌های با ارزش حاوی چربی‌‌های اشباع نشده، اسیدهای چرب امگا 3، فیبر، ویتامین E، استرول گیاهی و همچنین ال-آرژینین می‌‌باشند که خطر ابتلا به نارسایی‌‌های قلبی را کاهش داده و باعث بهبود عملکر عروق می‌‌شود.
در ضمن، تحقیقات نشان می‌‌دهد که مصرف منظم آجیل باعث تنظیم سطح قند خون شده و در کنترل دیابت نوع 2، موثر است.

جوی دوسر

جوی دوسر یک صبحانه عالی برای شما می‌‌باشد. در هر نصف فنجان جوی دوسر حدود 2 گرم فیبر است که باعث کاهش سطح کلسترول خون شده و خطر بروز نارسایی‌‌های قلبی را کاهش می‌‌دهد. این خوراکی به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.

توت فرنگی

مصرف یک فنجان توت فرنگی در روز نیاز شما به ویتامین C را برطرف می‌‌کند. این میوه پرخاصیت همچنین حاوی یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که برای مقابله با سرطان و بیماری‌‌های قلبی موثر است.

گریپ فروت قرمز

گریپ فروت قرمز سطح کلسترول بد یعنی LDL را کاسته و باعث افزایش میزان کلسترول خوب یعنی HDL می‌‌شود. این میوه در ضمن منبع غنی از ویتامین C نیز می‌‌باشد و برای کنترل فشارخون بالا و  میزان تری گلیسرید و البته بهبود عوارض دیابت و همچنین ضربان قلب، بسیار موثر است.

پیاز قرمز

این نوع پیاز سرشار از فیبر، پتاسیم و فولات بوده و در سلامت قلب و عروق اثربخش است. پیاز قرمز حاوی مقادیر زیادی فلاونوئید می‌‌باشد. فلاونوئیدها نقش موثری برای مقابله با سلول‌‌های سرطانی ایفا می‌‌کنند.

فلفل قرمز

فلفل قرمز حاوی ویتامین C و بتاکاروتین است. این فلفل مانند هر میوه قرمز دیگری سرشار از لیکوپن بوده و همچنین منبع غنی از ویتامین A نیز می‌‌باشد. مصرف فلفل قرمز احتمال بروز بیماری‌‌های قلبی، دیابت و سرطان را کاهش می‌‌دهد.

منبع: زندگی آنلاین



museum90

از فواید بی پایان ترکیب سیر و عسل

سیر و عسل را می توانید با یکدیگر ترکیب کرده تا درمانی شگفت انگیز برای ارتقا سلامت شما شکل بگیرد. از این ترکیب می توان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا، سمزدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

هیچ چیزی بهتر از یک روش درمانی طبیعی برای رفع ناراحتی یا بیماری های جزئی نیست. افزون بر گزینه ای طبیعی بودن، شما می توانید به طور معمول آن را در خانه و با استفاده از محصولاتی که در اختیار دارید، تهیه کنید. به عنوان مثال، ترکیب سیر و عسل یکی از بهترین نمونه ها در این زمینه محسوب می شود.

فواید بی پایان ترکیب سیر و عسل

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "استپ تو هلث"، سیر و عسل را می توانید با یکدیگر ترکیب کرده تا درمانی شگفت انگیز برای ارتقا سلامت شما شکل بگیرد. از این ترکیب می توان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا، سمزدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

ویژگی های سیر

در ابتدا، قصد داریم به برخی از فواید سیر اشاره کنیم. به طور علمی ثابت شده است که سیر به پیشگیری یا کنترل موارد زیر کمک می کند:

آترواسکلروز (تصلب شرایین)

حمله قلبی

بیماری قلبی

سطوح کلسترول

سطوح فشار خون

اگر در تلاش برای کنترل نشانه های دیابت، مشکلات پروستات و پوکی استخوان هستید نیز سیر به عنوان محصولی مفید می تواند مد نظر قرار بگیرد.

تا زمانی که به طور منظم آن را مصرف کنید، سیر یک گزینه قوی برای سمزدایی بدن است که به از بین بردن سموم و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.

سیر سرشار از ویتامین B6، منگنز، سلنیم و فیبر است.

ویژگی های عسل

عسل محصولی سرشار از آنتی اکسیدان ها، آنزیم ها، مواد معدنی (آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، و سلنیم)، و همچنین ویتامین ها (B6، تیامین، ریبوفلاوین، و نیاسین) است.

عسل ماده ای فوق العاده برای تسهیل گوارش است.

در صورتی که جایگزین قند و شکر شود، عسل به حفظ وزن ایده آل کمک می کند.

محتوای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عسل به ایجاد تعادل در سطوح کلسترول کمک می کنند.

عسل منبعی فوق العاده برای کسب انرژی است.

فواید بی پایان ترکیب سیر و عسل

چگونگی تهیه درمان طبیعی سیر و عسل

مواد تشکیل دهنده:

یک خوشه سیر (10 یا 12 حبه)

یک فنجان عسل (335 گرم)

ظروف و لوازم مورد نیاز:

قاشق چوبی

یک ظرف شیشه ای دردار (به عنوان مثال، یک شیشه مربا)

روش تهیه:

ابتدا، پوست حبه های سیر را جدا کنید.

سپس، آنها را داخل ظرف شیشه ای بریزید.

عسل را درون ظرف شیشه ای ریخته و از قاشق چوبی برای از بین بردن حباب هایی که ممکن است شکل بگیرند، استفاده کنید.

این ترکیب را در کابینت یا یک مکان تاریک دیگر در دمای اتاق برای یک هفته نگهداری کنید.

پس از گذشت این مدت زمان، ترکیب دارویی شما آماده مصرف است.

توصیه ها

برای بهره‌مندی از بیشترین فواید سیر، همواره آن را به صورت خام مصرف کنید.

در غیر این صورت، شما برخی از ویژگی های سیر را از دست خواهید داد.

بهتر است این ترکیب را هر روز با معده خالی مصرف کنید. این کار به پیشگیری و بهبودی نشانه های سرماخوردگی یا آنفلوآنزا کمک خواهد کرد.

در صورت امکان، نیم اینچ (1.2 سانتیمتر) از فضای بالای ظرف شیشه ای را خالی بگذارید.

اگر در ظرف شیشه ای را به خوبی ببندید، این ترکیب می تواند برای دو سال نیز سالم باقی بماند. این ترکیبی بادوام، راحت برای تهیه و موثر است