بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

راه سلامت صد و سی و دو

نعناع گیاهی است علفی و چند ساله که علاوه بر ساقه زیر زمینی که گیاه را در خاک مستقر می سازد دارای ساقه هوایی نیز هست.

نعناع گیاهی است علفی و چند ساله که علاوه بر ساقه زیر زمینی که گیاه را در خاک مستقر می سازد دارای ساقه هوایی نیز هست. از محل گره های ساقه که در تماس با زمین است ریشه هایی خارج شده که ساقه جدید را درست می کند بنابراین اگر شما فقط یک ساقه نعناع در باغچه خود بکارید بزودی تمام باغچه شما پر از نعناع می شود.

برگهای نعناع بیضی شکل، نوک تیز و دندانه دار می باشند. گلهای آن بسته به نوع نعناع ممکن است قرمز،‌ ارغوانی یا سفید باشد. نعناع در مناطق معتدل و آفتاب گیر بخوبی رشد می کند.

نعناع از قدیم الایام بعنوان یگ گیاه معطر و اشتها آور و برای ناراحتی های دستگاه گوارش بکار رفته است بقراط پدر علم طب از نعناع در نوشته های خود یاد کرده است در قرون وسطی از نعناع در معالجه بیماریها و برای التیام زخم ها و درمان درد گزیدگی زنبور و سگ هار استفاده می شود.

ترکیبات شیمیایی:


نعناع دارای ماده ای بنام منتول می باشد که ایجاد احساس خنکی در دهان می کند . مقدر منتول در نعناع بسته به نوع آن از ۳۵% تا ۵۵% تغییر می کند که البته اگر نعناع دیر کنده شود مقدر منتول آن تا حدود ۳۰% پائین می آید.

خواص داروئی:


نعناع از نظر طب قدیم ایران نسبتا گرم و خشک است و از نظر خواص دارویی از پونه قوی تر است. از نعناع اسانس، روغن و تنتور تهیه می کنند که مصارف طبی مختلفی درد

۱) نعناع باد شکن است و گاز معده و روده را از بین می برد

۲) نعناع تقویت کننده معده وبدن است

۳) نعناع ضد تشنج و ضد سرفه است

۴) یک فنجان چای گرم نعناع سینه را آرام می کند

۵) نعناع مسکن ،‌آرام بخش و قاعده آور است

۶) استفاده از نعناع درد شکم را برطرف می کند

۷) نعناع درمان سرماخوردگی و آنفوانزا می باشد

۸) نعناع ناراحتی های عصبی را برطرف می کند

۹) برای تسکین درد دندان نعناع را دردهان گذاشته و بجوید

۱۰) آشامیدن چای نعناع و یا عصارع نعناع خونریزی سینه را قطع می کند

۱۱) کمپرس نعناع درد سینه و پهلو را از بین می برد

۱۲) نعناع کرم های روده و معده را می کشد

۱۳) برای از بین بردن سکسکه و دل بهم خوردگی و استفراغ نعناع را با آّ انار ترش بخورید

۱۴) نعناع ادرار را زیاد می کند

۱۵) برای رفع قولنج و دردهای روده معده و هضم نشدن غذا چای نعناع بنوشید

۱۶) برای از بین بردن گلو درد چای نعناع غرغره کنید

۱۷) نعناع معرق است بنابراین تب را پائین می آورد

۱۸) در هنگام سرماخوردگی بینی را با چای نعناع بشوئید

۱۹) یکی از فرآورده های نعناع اسانس نعناع است که از تقطیر برگ و سرشاخه های گلدار نعناع تحت اثر بخار آب تهیه می شود و دارای ۵۰% تا ۷۰ % منتول می باشد . اسانس نعناع که در کشور انگلستان تهیه می شود شهرت خاصی درد . این اسانس بعنوان تقویت کننده معده بادشکن، ضد عفونی کننده،‌ رفع دل پیچه بچه ها و اسهال بکار می رود.

برای استفاده از اسانس نعناع کافی است که مقدر یک تا سه قطره آنرا با یک لیوان آب و یا نوشابه مخلوط کده و بنوشید .

۲۰) اسانس نعناع را نباید بمقدر زیاد برای کودکان و نوزادان استفاده کرد زیرا روی حرکات تنفسی و قلب اثر گذاشته و ممکن است که خطرناک باشد

۲۱) اگر اسانس نعناع به مقدر زیاد مصرف شود فشار خون را بالا برده و موجب حالت تهوع ، استفراغ و درد معده و حرکات دری را از بین می برد .

۲۲) برای رفع سردردهای میگرنی می توان پمادی بصورت زیر تهیه کرد و در نقطه ای که درد می کند بمالید

اسانس نعناع ۳گرم

روغن زیتون ۲ گرم

لانولین ۵ گرم

۲۳) برای ضد عفونی کردن بینی محلولی بصورت زیر تهیه کرده و بمقدر پنج قطره در هر سوراخ بینی بچکانید

اسانس نعناع ۱ گرم

روغن بادام شیرین ۴۰ گرم

۲۴) اگر بدن شما خارش درد مقدر ۲ گرم اسانس نعناع را در ۵۰ گرم وازلین ریخته ، خوب با هم مخلوط کرده و در محل خارش بمالید.

اگر از بیماری رماتیسم و آرتروز رنج می برید از روغن نعناع استفاده کنید طرز استفاده از آن به این صورت است که ۲ قطره روغن نعناع را با یک قاشق سوپخوری روغن بادام مخلوط کرده و محل های دردناک را با آن ماساژ دهید .

۲۵) برای رفع سردرد از کمپرس نعناع استفاده کنید بدین ترتیب که ۱۰قطره روغن نعناع را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و در یک کاسه بریزید سپس یک پارچه که باندازه پیشانی باشد در آن فرو برده آب اضافی آنرا بگیرید و روی پیشانی و شقیقه ها بگذارید تا سردرد برطرف شود.

۲۶) نعناع بهترین دوست کبد است . کبد را تمیز کرده وص فرا را رقیق می کند و کلسترول خون را پائین می آورد .برای این مورد چای نعناع را قبل از غذا بنوشید.

۲۷) نعناع با تمام خواصی که گفته شد اگر زیادمصرف شود سیستم گوارشی را تحریک می کند اگر شما دو تا سه فنجان چای نعناع در روز بنوشید بهتر است که بعد از دو هفته چند روزی آنرا قطع کرده و دوباره شروع کنید.

منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران

http://www.asriran.com/fa/news/454568/۲۷


museum90

پیشگیری از سکته مغزی با مصرف پرتقال

نکته شگفت انگیز این ماجرا در تأثیر مستقیم مصرف پرتقال یا آب پرتقال در دور نگه داشتن سکته های مغزی است؛ تأثیری که مراتب بیش از مصرف مستقیم خود هسپرین است.
پرتقال؛ خطر بروز سکته های مغزی را کاهش می دهد. میوه ای لذیذ و خوش عطر که به دلیل تمامی خواصش نقشی غیر قابل انکار در حفظ سلامت جسمانی ما ایفا می کند.

کلید قدرت معجزه آسای پرتقال در جلوگیری از سکته های مغزی را باید در یک ماده مغذی به نام هسپرین جست و جو کرد. ماده ای که موجب افزایش جریان خون در بدن از جمله مغز می شود.پرتقال به عنوان یکی از محبوب ترین مرکبات اگر به صورت روزانه و مرتب استفاده شود نقش به سزایی در کاهش فشار خون بازی می کند؛ نتیجه این امر در افزایش جریان خون بدن دیده می شود.

پیشگیری از سکته مغزی با مصرف پرتقال 
نکته شگفت انگیز این ماجرا در تأثیر مستقیم مصرف پرتقال یا آب پرتقال در دور نگه داشتن سکته های مغزی است؛ تأثیری که مراتب بیش از مصرف مستقیم خود هسپرین است.

آن گونه که نتایج آخرین تحقیقات انجام شده نشان می دهد، خوردن روزانه یک لیوان آب پرتقال یا یک عدد پرتقال نه تنها نیاز بدن به انواع ویتامین ها، آهن، کلسیم، پتاسیم و سدیم را بر طرف می کند، سیستم ایمنی بدن در برابر انواع ویروس ها را تقویت می کند؛ بلکه با تنظیم سطح فشار خون یکی از مرگ آورترین خطرهایی که ممکن است در کمین انسان باشد یعنی سکته مغزی را از او دور می کند.
 
به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند: آب پرتقال را جایگزین چای یا قهوه به عنوان نوشیدنی صبحگاهی کنید. اگر دل کندن از این دو نوشیدنی کافئین دار برایتان غیر ممکن است مصرف روزانه یک عدد پرتقال را به سبد غذایی خود اضافه کنید.

منبع: شفقنا
http://www.asriran.com/fa/news/454792


museum90

بهترین زمان برای خوردن موز

بهترین زمان برای خوردن موزآیا می دانید که خواص تغذیه ای موز همراه با رسیدن آن تغییر می کند؟ آیا دقت کرده اید که مزه موز با رسیدن تغییر می کند و به تدریج شیرین تر می شود؟ علت این تغییر، عملکرد آنزیم ها و شکستن نشاسته موجود در موز و تبدیل آن به قندهای ساده, مونو ساکارید یا دی ساکاریدها است.
 
نشاسته شیرین نیست اما قند های ساده شیرین هستند وقتی موز رسیده شد به معنی آن است که نشاسته به قند تبدیل شده و هضم آن آسانتر است. البته به اعتقاد محققین میزان ویتامین ها و مواد معدنی موز در حین رسیدن کاهش می یابد. به همین دلیل باید موز رسیده را در یخجال نگهداری کرد.
 
به تازگی پژوهشگران ژاپنی نکته جدیدی را درباره موز کشف کرده اند. بر اساس یافته های این دانشمندان هر چه بیشتر می رسد ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بیشتری تولید می کند. زمانی که موز به حدی رسید که دانه های قهوه ای روی پوست زرد رنگ آن به وجود آمد ماده ای در آن تولید می شود که TNF نامیده می شود.

این اصطلاح به مخفف TUMOR NECROSIS FACTOR . به معنی عامل از بین برنده تومور است ماده ای که می تواند سلول های غیرطبیعی را از بین ببرد. این تحقیقات می گویند هرچه لکه های سیاه پر رنگ تر باشند اثر ضد سرطانی بیشتری دارند. به عبارت دیگر موز رسیده با لکه های سیاه رنگ بر پوست آن نسبت به موزی با پوست سبز رنگ؛ تاثیر به مراتب بیشتری بر سلامت سیستم ایمنی بدن دارند.   
 
بنابر این بهترین زمان برای خوردن موز زمانی است که کاملا رسیده باشد. اما اگر مبتلا به دیابت نوع 2 هستید یا می خواهید قندخون شما به سرعت بالا نرود توصیه می شود موز را زمانی که هنوز سبز رنگ است بخورید یعنی در مرحله سوم یا چهارمی که در عکس می بینید.  
منبع: behsite.ir
http://www.asriran.com/fa/news/454897

راه سلامت صد و سی و یک

8 کلید طلایی برای سلامت کلیهدهم مارس (بیستم اسفند ماه) به منظور ترویج شیوه زندگی سالم و آگاهی از عوامل خطر و روش های پیشگیری از بیماری های کلیه، روز جهانی کلیه نام گرفته است.
 
با افزایش اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان که نتیجه مستقیم آن دیابت و فشار خون است، بیماری های کلیه به چالش اصلی حوزه بهداشت بدل شده اند که سالانه بسیاری از افراد را در سراسر دنیا تحت تاثیر قرار می دهند. در حالیکه سلامت کلیه ها و مراقبت از آنان در گرو چند راهکار ساده است.

این هشت کلید طلایی عبارتند از:

1- تحرک کافی داشته باشید


مهمترین اقدام برای حفاظت از کلیه ها، فعالیت بدنی و ورزش منظم است. پیاده روی حداقل به مدت 30 دقیقه در روز عملکرد کلیه و قلب را تنظیم کرده و از بروز فشار خون و پوکی استخوان جلوگیری می کند. بهبود خلق وخو از دیگر مزایای پیاده روی روزانه است.

2- قندخون خود را به طور مرتب کنترل کنید


دیابت مهمترین عامل آسیب به کلیه است. کنترل مرتب قند خون و استفاده از داروهای کاهش دهنده قند تحت نظر پزشک ضروری است.

3- فشار خونتان را در حد نرمال نگه دارید


اکثر افراد بر این باورند که فشار خون بالا فقط به قلب و مغز آسیب می زند؛ در صورتیکه فشار خون بالا مهمترین عامل آسیب به کلیه است.

4- غذای سالم بخورید


رژیم غذایی مدیترانه ای برای سلامت کلیه ها توصیه شده است. نمک، چربی، غذای آماده و گوشت قرمز قاتل کلیه هستند.

5- آب کافی بنوشید

6- سیگار نکشید

7- وزن خود را کاهش دهید

8- هیچ دارویی را خودسرانه مصرف نکنید


روز جهانی کلیه در سال 2016، بر بیماری های کلیه و کودکان و با شعار اقدام زود هنگام برای پیشگیری تمرکز دارد.

کلیه اندامی لوبیا شکل و تقریبا به اندازه مشت بسته انسان است و درست زیر قفسه سینه قرار دارد. عملکرد کلیه به زبان ساده، دفع زباله های بدن است. کلیه روزانه حدود 200 لیتر خون تصفیه می کند و از آن حدود 2 لیتر آب اضافی و مواد زاید غربال می کند و از طریق مجاری ادارای دفع می کند.

تنظیم فشار خون، تعادل الکترولیتی و تولید سلول های قرمز خون به عهده کلیه هاست. چنانچه کلیه ها یک روز وظایف خود را به درستی انجام ندهند، عملکرد اکثر ارگان های بدن، به ویژه قلب مختل می شود. از آنجا که نارسایی کلیه در ابتدا هیچ علامتی ندارد، لازم است که تمام افراد با این علایم آشنا شوند
 
شایع ترین علایم نارسایی کلیه عبارتند از:


-تهوع و استفراغ
-کاهش میزان ادرار
-تورم، به خصوص در ناحیه مچ پا و دور چشم
-طعم نامطبوع در دهان و احساس بویی شبیه به ادرار در بازدم
-خستگی مزمن
-تنگی نفس
-کاهش اشتها
-مشاهده خون در ادرار
-مشاهده کف در ادرار
-ایجاد ضایعات پوستی
-کاهش حافظه

لازم است که افراد به محض مشاهده این عوامل؛ به خصوص تغییرات ادرار به پزشک مراجعه کنند. تشخیص انواع بیماری های کلیوی به کمک آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی انجام می شود.
در صورت مراجعه زودهنگام به پزشک، بسیاری از بیماری های کلیه قابل درمان هستند ولی در صورت بی توجهی به نارسایی منجر می شوند.
 
چه کسانی در معرض بیماری های کلیوی قرار دارند


-افراد بالای 60 سال
-بیماران دیابتی
-افراد با فشار خون بالا
-افرادی با پیشینه بیماری های قلبی و سکته مغزی
-سابقه خانوادگی از بیماری های کلیوی
-افراد سیگاری
-افراد چاق
منبع: ایرنا

http://www.asriran.com/fa/news/456422/8


museum90

9 عادتی که باعث پیری پوست می شوند

آیا شما هم از آنهایی هستید که وقتی جلوی آینه می‌ایستند، گمان می‌کنند پوستشان نسبت به سن و سالشان، کمی پیرتر و چروکیده‌تر شده؟ اگر جوابتان مثبت باشد، آن‌وقت احتمالا متخصصان پوست به شما توصیه می‌کنند مروری بر شیوه زندگی‌تان داشته باشید و عادت‌های نادرست روزانه خود را بشناسید و کنار بگذارید تا علاوه بر داشتن پوستی شاداب و زیبا، جوان‌تر و جذاب‌تر به نظر برسید.

این عادت‌های نادرست، از خورد و خوراک گرفته تا خواب و استفاده از محصولات آرایشی‌‌ بهداشتی، بسیار متنوع و متغیر هستند.

در ادامه این مطلب، با مهم‌ترین عادت‌های منجر به پیری زودرس پوست و نحوه مدیریت هر یک از آنها آشنا خواهید شد.

۱) پرکاری و استرس


بسیاری از ما مجبوریم که در دنیای ماشینی امروز، چند کار را به‌صورت همزمان یا غیرهمزمان در طول روز انجام دهیم. این چندکاره بودن انسان امروز، حجم بالایی از استرس را به او تحمیل می‌کند و همین مساله می‌تواند باعث پیری زودرس پوستش بشود. به‌عبارت ساده‌تر، محققان دریافته‌اند که استرس مزمن ناشی از کارهای روزمره، می‌تواند باعث ترشح سطح بالایی از رادیکال‌های آزاد در بدن بشود و این رادیکال‌های آزاد با تخریب سلول‌های سالم، زمینه ابتلا به پیری و چروکیدگی زودرس پوست را فراهم کنند.

چاره: همیشه یک دفترچه یادداشت برای برنامه‌ریزی انجام دادن کارهای روزانه خود داشته باشید. اگر کارهای خود را بانظم و به موقع انجام دهید، قطعا استرس کمتری سراغتان می‌آید و از شر رادیکال‌های آزاد و عوارض ناشی از آنها هم درامان می‌مانید.

۲) عادت به شیرینی‌جات


یکی از عادت‌های رایج بسیاری از ما، مصرف انواع کیک، کلوچه، شیرینی، بستنی، شکلات یا حتی آبمیوه‌های صنعتی سرشار از شکر به‌عنوان میان‌وعده صبح یا عصر است. این در حالی است که تحقیقات جدید نشان می‌دهند مولکول‌های شکر در بدن، خودشان را به فیبرهای پروتئینی می‌چسبانند و باعث ایجاد «گلیکاسیون» در بدن می‌شوند. گلیکاسیون هم عاقبتی جز ایجاد تیرگی دور چشم، از دست رفتن درخشندگی پوست، پف کردن پوست (مخصوصا دور چشم‌ها) و به وجود آمدن چین‌وچروک‌های فراوان در پوست را ندارد.

چاره: به‌جای خوراکی‌های نامبرده از انواع میوه‌ها و آبمیوه‌های طبیعی در میان‌وعده‌ها استفاده کنید. این محصولات دارای بالاترین حجم از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که می‌توانند علاوه بر مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن، پوستتان را هم شاداب و زیبا کنند.

۳) تماشای تلویزیون


یکی دیگر از عادت‌های نادرست روزانه که می‌تواند باعث پیری زودرس‌مان بشود، عادت به تماشای بیش از حد تلویزیون است. محققان انگلیسی ثابت کرده‌اند که هر ۱ ساعت تماشای روزانه تلویزیون، ۲۲ دقیقه و هر ۶ ساعت تماشای روزانه تلویزیون هم حدود ۵ سال از عمر ما را کم می‌کند، اما دلیل این مساله چیست؟ محققان معتقدند که وقتی ما بیش از ۳۰ دقیقه جلوی تلویزیون می‌نشینیم، بدن شروع به ذخیره‌کردن قند در سلول‌های خود می‌کند که همین فرآیند باعث ابتلا به افزایش وزن، ایجاد چین‌وچروک روی پوست، تخریب تدریجی سلول‌ها و درنهایت کاهش طول عمرمان می‌شود.

چاره: تماشای روزانه تلویزیون را کاهش دهید. در غیر این صورت، پس از هر ۳۰ دقیقه نشستن، از جای خود بلند شوید و در حالی که ادامه سریال یا مسابقه مورد علاقه‌تان را می‌بینید، ۱۰ دقیقه حرکات کششی انجام دهید یا درجا بزنید. این کار علاوه بر افزایش خونرسانی به سطح پوست و پیشگیری از پیری زودرس، باعث جلوگیری از تجمع قند در سلول‌های بدن هم می‌شود.

۴) چین و چروک دور چشم


اگر پوست‌تان خشک است یا بالای ۲۵ سال سن دارید، نباید استفاده از کرم دور چشم را پشت گوش بیندازید. پوست اطراف چشم نسبت به پوست سایر نقاط بدن، کمی خشک‌تر، حساس‌تر و نازک‌تر است. از این‌رو، شانس چروکیدگی آن در سنین پایین‌تر و پیرتر نشان داده شدن پوست در اثر ایجاد این چروکیدگی‌ها هم بیشتر خواهد بود.

چاره: بهتر است یک کرم دور چشم حاوی ویتامین A خریداری کنید و روزی ۲ مرتبه آن را با ضربه‌های شیوه دور چشم‌هایتان بزنید. ویتامین A به حفظ انعطاف‌پذیری و ساخت کلاژن در پوست این قسمت از بدن کمک زیادی می‌کند.

رموز زیبایی پوست
یکی از مهم‌ترین دلایل خشکی و چروکیدگی پوست در سنین پایین، کاهش آب بدن است

۵) آرایش مفرط


استفاده بیش از اندازه و مستمر از محصولات آرایشی، مخصوصا انواع چرب و بر پایه روغن، می‌تواند با مسدود کردن روزنه‌های پوستی، شانس جوش زدن، باقی ماندن جای جوش و ایجاد چین و چروک روی پوست را دوچندان کند. از طرف دیگر، مواد شیمیایی و الکل موجود در بسیاری از لوازم آرایشی، باعث از بین رفتن چربی طبیعی سطح پوست هم می‌شوند و به مرور زمان، میزان چین و چروک‌های پوستی را افزایش می‌دهند.

چاره: آرایش کردن را به مهمانی و مراسم‌های خاص محدود کنید. از لوازم آرایش، مخصوصا کرم‌های بدون چربی (Oi- Free) استفاده کنید. در طول روز، تنها از کرم‌های ضدآفتاب برای پوشاندن پوست خود کمک بگیرید و اگر آرایش کردید، بلافاصله پس از رسیدن به منزل پوست خود را با آب ولرم و صابون‌های ملایم بشویید.

۶) بد خوابیدن

خیلی از افراد عادت دارند که هنگام خوابیدن، صورت خود را در بالش فرو ببرند یا یک طرف صورت را روی بالش فشار بدهند. این عادت نادرست می‌تواند باعث افزایش چروک‌های صورت، مخصوصا در قسمت اطراف چشم‌ها و شقیقه‌ها شود.

چاره: روی شکم نخوابید. سعی کنید عادت خوابیدن به شکم یا پهلو را به‌تدریج به عادت خوابیدن به پشت تغییر دهید. اصلا یکی از رموز زیبایی پوست مردمان آسیای جنوب شرقی، همین عادت خوابیدن به پشت در طول شب است.

۷) گرمای مفرط


گرم کردن بیش از حد خانه در روزهای سرد سال، باعث از بین رفتن رطوبت آن و خشکی فضا می‌شود. همین خشکی فضا، خشک و چروکیده شدن پوست ما را هم همراه خواهد داشت.

چاره: اگر مجبورید خانه را گرم کنید، رطوبت آن را کاهش ندهید. برای این کار کافی است که یک کتری پر از آب را روی گاز، شوفاژ یا سایر وسایل گرمایشی خود بگذارید تا آب آن به‌تدریج بجوشد و رطوبت فضا را حفظ کند.

۸) چربی‌‌زدایی از برنامه غذایی‌


محققان آمریکایی بر این باورند که به‌هیچ عنوان نباید تمام چربی‌ها را از رژیم غذایی کنار گذاشت. آنها تاکید می‌کنند که حجمی از چربی‌های خوب برای حفظ انعطاف‌پذیری، جوانی و شادابی پوست لازم هستند و باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شوند.

چاره: چربی‌های اشباع مانند روغن‌های جامد و حیوانی را از رژیم روزانه خود حذف کنید و به‌جای آن، اسیدهای چرب امگا۳ که به وفور در ماهی، گردو، روغن زیتون، روغن کانولا و روغن کنجد پیدا می‌شوند را در برنامه غذایی‌تان داشته باشید.

۹) کم نوشیدن آب


یکی از مهم‌ترین دلایل خشکی و چروکیدگی پوست در سنین پایین، کاهش آب بدن است. زمانی که بدن آب کافی دریافت نکند، دچار عوارضی مانند کاهش تمرکز و خشکی پوست می‌شود.

چاره: صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شوید، یک لیوان آب ولرم بنوشید؛ هم برای حفظ سلامت پوست و هم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش‌تان. در طول روز هم هر یک‌ونیم تا ۲ ساعت یکبار، یک لیوان آب بنوشید. اگر تحمل نوشیدن آب ساده را ندارید، آن را با کمی آبلمیو یا آب طبیعی یک میوه فصل، ترکیب کنید.
منبع: بیتوته
http://www.asriran.com/fa/news/456461/۹


museum90

مراقبت از پوست و مو با گریپ فروت

ویتامین A موجود درگریپ فروت می تواند در همه قسمت های پوست و مو دخالت داشته باشد در کل ویتامین A و C هر دو خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و اثرات خوبی در بدن می گذارند.
مراقبت از پوست و مو با گریپ فروتاین میوه در عین حال که دارای آنزیم های چربی سوز است و به کاهش وزن کمک می کند از ذخیره شدن قند و نشاسته در بدن جلوگیری می کند.
 
دکتر احمد ساعدی متخصص تغذیه در خصوص خواص گریپ فروت گفت: گریپ فروت جز مرکباتی است که حاوی ویتامین های A و C می باشد و منبع اصلی فیبر بسیار خوب محلول در آب به نام پکتین که موجب کاهش کلسترول و کاهش خطر بیماری های قلب و عروق می باشد.
 
وی افزود: این میوه از آنجا که سرشار از ویتامین C است ذخایر ویتامین را برای کسانی که ذخایر پایینی دارند افزایش می دهد، از طرفی ویتامین C پروتئین سازی را افزایش می دهد و برای کسانی که مشکلات پوستی دارند بسیار مفید است.
 
وی در ادامه گفت: زندگی در شهرهای بزرگ و آلودگی هوا موجب افزایش رادیکال های آزاد در بدن می شود که این موضوع منجر به بیماری های قلب و عروق سرطان و آسم خواهد شد و گریپ فروت در کنترل این بیماری ها بسیار موثر است.
 
این متخصص تغذیه گفت‌: گریپ فروت سرشار از آب است که می تواند در برخی فصول سال که ما نیازمند وجود آب هستیم باعث بیشتر شدن آب بدن می شود .
 
وی خاطر نشان کرد: ویتامین A موجود درگریپ فروت می تواند در همه قسمت های پوست و مو دخالت داشته باشد در کل ویتامین A و C هر دو خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و اثرات خوبی در بدن می گذارند.
 
وی در پایان گفت: بهتر است آب گریپ فروت و هر میوه ای در مقادیر زیاد مصرف نشود چون از تعداد زیادی میوه برای گرفتن آب آن استفاده می کنند ضمن اینکه مصرف بیش از حد آب گریپ فروت برای بیماران کلیوی مناسب نیست.      منبع: برنا
http://www.asriran.com/fa/news/456192