بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

بهترین مطالب و تصاویر جهان

موزه علوم طبیعی+راه سلامت

راه سلامت ده

شما می توانید بسیاری از اثرات یک رژیم غذایی ضعیف را با افزودن غذاهای سالم و ضد بیماری معکوس کنید. همواره به خاطر داشته باشید زمانی که موضوع مراقبت از سلامت مطرح است، پیشگیری عامل کلیدی محسوب می شود و هیچگاه برای آغاز حرکت در مسیر کسب سلامت بهتر دیر نیست.

رژیم غذایی شما بازتاب دهنده سلامت شما است. هرچه رژیم غذایی شما سالم‌تر باشد، احتمال ابتلا به بیماری نیز کاهش می یابد و بالعکس. انتخاب غذاهای خوب و سالم ترکیبی متعادل از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر ترکیبات مفید که به حفظ سلامت کمک می کنند را ارائه می کند.

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ان سی بی آی"، اما در دنیای سریع و پر مشغله امروز، افراد بسیاری به مصرف غذاهای فرآوری شده و التهاب آفرین روی آورده اند. این شرایط در نهایت به سلامت شکننده و ضعیف منجر می شود.

با این وجود، شما می توانید بسیاری از اثرات یک رژیم غذایی ضعیف را با افزودن غذاهای سالم و ضد بیماری معکوس کنید. همواره به خاطر داشته باشید زمانی که موضوع مراقبت از سلامت مطرح است، پیشگیری عامل کلیدی محسوب می شود و هیچگاه برای آغاز حرکت در مسیر کسب سلامت بهتر دیر نیست.

در ادامه با برخی از بهترین مواد غذایی که در پیشگیری و مبارزه با بیماری ها به شما کمک می کنند، بیشتر آشنا می شویم.

لیمو برای چاقی

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

چاقی به عنوان تجمع غیر طبیعی یا بیش از حد چربی تعریف می شود، که ممکن است به سلامت آسیب وارد کند. چاقی با بیماری قلبی عروقی، دیابت، اختلالات عضلانی‌اسکلتی و حتی برخی سرطان ها (از جمله اندومتر، پستان، تخمدان، پروستات، کبد، کیسه صفرا، کلیه ها و روده بزرگ) پیوند خورده است.

برای کمک به کاهش وزن و محافظت از خود در برابر چاقی می توانید روز خود را با نوشیدن آب لیمو آغاز کنید. لیمو به بهبود گوارش و سمزدایی کمک می کند، و بر همین اساس سمومی که موجب کند شدن سوخت و ساز می شوند را از بدن دفع می کند.

مطالعات نشان داده اند که پلی فنول های موجود در لیمو می توانند افزایش وزن و تجمع چربی را سرکوب کنند. همچنین، میوه های خانواده مرکبات حاوی مقدار فراوان از ویتامین ها و مواد مغذی دیگر مانند آنتی اکسیدان ها هستند که به پیشگیری از اثرات مخرب چاقی کمک می کنند.

زردچوبه برای آرتریت

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

آرتریت یک اختلال مفصلی است که موجب ملتهب شدن یک یا تعداد بیشتری از مفاصل می شود. بیش از 100 نوع مختلف از آرتریت وجود دارند و این شرایط می تواند موجب شکل گیری درد شدید در مفاصل تحت تاثیر قرار گرفته شود.

زندگی با آرتریت فوق العاده دردناک است. اما شما می توانید آرتریت و دیگر مشکلات مربوط به درد را با زردچوبه مدیریت کنید.

متخصصان گیاهان دارویی دیر زمانی است که از زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی برای بیماری های مختلف استفاده می کنند. زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که از ویژگی های ضد التهابی سود می برد. افزون بر این، ویژگی آنتی اکسیدانی زردچوبه موجب نابودی رادیکال های آزاد در بدن می شود که به سلول ها آسیب وارد می کنند.

برای بهره‌مندی از فواید زردچوبه می توانید آن را به طور منظم به اسموتی یا آبمیوه های مصرفی خود اضافه کنید. گزینه دیگر ترکیب یک قاشق چایخوری از پودر زردچوبه در یک لیوان شیر گرم و نوشیدن روزانه آن پیش از به خواب رفتن است.

چغندر برای کم خونی

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

ابتلا به کم خونی یا آنمی روندی افزایشی را در جهان دنبال می کند. کم خونی زمانی رخ می دهد که تعداد گلبول های قرمز خون کمتر از حد عادی باشد. بنابر گزارش سازمان بهداشت جهانی، کم خونی 1.62 میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد که حدود 24.8 درصد از جمعیت جهان را شامل می شود.

هنگامی که به کم خونی مبتلا هستید، خون نمی تواند اکسیژن کافی برای عملکرد بهینه اندام ها و بافت ها را تامین کند.

چغندر یکی از بهترین مواد غذایی برای مقابله با کم خونی است. چغندر حاوی مقادیر فراوان از آهن است که به بازتولید گلبول های قرمز خون کمک می کند. همچنین، چغندر طعمی شیرین دارد و سرشار از فیبر و ویتامین C است، از این رو گزینه ای خوشمزه و مغذی برای افزودن به هر وعده غذایی محسوب می شود.

شما می توانید یک چغندر اندازه متوسط را به همراه هویج و اسفناج آب گرفته و این نوشیدنی را هر روز مصرف کنید. همچنین می توانید چغندر را به عنوان یک سبزی پخته مصرف کرده یا از آن در سالاد استفاده کنید.

ماست برای فشار خون بالا

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

فشار خون بالا یک قاتل خاموش است، زیرا می تواند به رگ های خونی آسیب وارد کند، که به شکل گیری بیماری قلبی، بیماری کلیوی، سکته مغزی و مشکلات سلامت دیگر منجر می شود.

برای زیر کنترل داشتن فشار خون خود می توانید مصرف ماست کم چرب را مد نظر قرار دهید. ماست منبعی عالی برای کلسیم، پتاسیم، منیزیم، و دیگر مواد مغذی دوستدار قلب است، که می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند. افزون بر این، ماست حاوی ترکیباتی است که به مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، بسیار شبیه به داروهای مهارکننده ACE، کمک می کنند.

برای کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا مصرف روزانه حداقل نصف یا یک فنجان ماست را مد نظر قرار دهید. با افزودن بادام، گردو و میوه ها به ماست می توانید از فواید اضافی دوستدار قلب بهره‌مند شوید.

بلوبری و شاه توت برای دیابت

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری ها در جهان است. عدم مدیریت این بیماری می تواند مشکل آفرین باشد، چراکه قند خون بالا می تواند اندام های مختلف بدن انسان، از چشم ها تا کلیه ها، را تحت تاثیر قرار دهد. برای زیر کنترل داشتن سطح قند خون می توانید مصرف بلوبری و شاه توت را مد نظر قرار دهید.

اثر ضد دیابت این توت ها به نظر می رسد از سطح بالای مواد شیمیایی گیاهی - آنتی اکسیدان های طبیعی - ناشی می شود. همچنین، این توت ها سرشار از ویتامین ها و فیبر هستند، که می توانند به کنترل سطوح قند خون و دیگر عوارض ناشی از دیابت کمک کنند.

از مصرف یک فنجان بلوبری در روز لذت ببرید. شما می توانید آنها را به عنوان یک میان وعده مصرف کرده یا به غلات صبحانه، ماست یا اسموتی اضافه کنید.

چای سبز برای کلسترول بالا

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

بدن به مقداری کلسترول نیاز دارد، اما هنگامی که غذاهایی با محتوای بالای کلسترول مصرف می کنید، ماده ای موم مانند می تواند روی دیواره شریان ها تجمع کند و به بیماری قلبی منجر شود، که یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جهان است.

اتخاذ اقدام هایی در راستای کاهش کلسترول می تواند خطر حمله قلبی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد. یک اقدام ساده برای مبارزه با کلسترول بد نوشیدن منظم چای سبز به جای قهوه است.

چندین ترکیب در چای سبز وجود دارند که به پیشگیری از جذب کلسترول در دستگاه گوارش کمک کرده و به دفع آن کمک می کنند. همچنین، چای سبز نسبت کلسترول خوب به کلسترول بد را افزایش می دهد.

افزون بر این، چای سبز با پیشگیری از اکسیداسیون کلسترول بد، که موجب ایجاد پلاک می شود، به پاک نگه داشتن شریان ها کمک می کند. این شرایط به نوبه خود خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد.

نوشیدن سه تا چهار فنجان چای سبز در روز را هدف گذاری کنید.

سیر برای سیستم ایمنی ضعیف

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

سیستم ایمنی ضعیف می تواند شما را مستعد ابتلا به بیماری و دیگر مشکلات سلامت سازد، زیرا سیستم ایمنی توانایی مبارزه با میکروب ها و مهاجمان دیگر را ندارد.

سیر می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند. سیر حاوی ترکیبی به نام آلین است. هنگامی که سیر را خرد کرده یا می جوید، این ترکیب به آلیسین تبدیل می شود. آلیسین حاوی گوگرد است، که خواص دارویی و تقویت کنندگی سیستم ایمنی را به سیر می بخشد.

افزون بر این، سیر حاوی ویتامین های C و B6 به همراه مواد معدنی سلنیوم و منگنز است، که سیستم ایمنی را تقویت می کنند.

شما می توانید روزانه دو تا سه جبه سیر را با معده خالی مصرف کنید. همچنین، می توانید سیر خرد شده را به دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید.

موز برای اسهال

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

موز می تواند در بهبودی مشکلاتی مانند ناراحتی معده، معده درد و اسهال بسیار موثر باشد. این میوه حاوی پکتین، یک فیبر محلول، است که با مایعات در روده پیوند تشکیل می دهد. از این رو، موز به تنظیم اجابت مزاج کمک می کند و مدفوع را سفت می کند.

همچنین، موز حاوی مواد معدنی است که به عنوان الکترولیت عمل می کنند، از این رو به بازیابی تعادل الکترولیت در بدن هنگامی که با از دست دادن مایعات در نتیجه ابتلا به اسهال و استفراغ مواجه هستید، کمک کند. افزون بر این، موز یک ماده غذایی خوب برای تامین فوری انرژی است.

در زمان ابتلا به اسهال می توانید یک موز سبز، نارس را برای کمک به تسکین معده مصرف کنید. اگر قصد دارید به کودک خود موز بدهید می توانید آن را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید، سپس به شکل پوره درآورده و آن را به کودک خود بدهید.

بروکلی برای سرطان

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

سرطان یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است، که این آمار و ارقام روندی صعودی را نیز طی می کند.

رژیم غذایی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان ایفا می کند. هنگامی که موضوع رژیم غذایی مطرح می شود، باید سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. گلوکوزینولات های موجود در سبزیجات چلیپایی تجزیه شده و ترکیبات فعالی مانند ایندول ها، نیتریل ها، تیوسیانات ها و ایزوتیوسیانات ها را شکل می دهند.

این ترکیبات ابتلا به سرطان را در اندام های مختلف، مانند مثانه، پستان، روده بزرگ، کبد، ریه و معده مهار می کنند.

همچنین، بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به پاکسازی رادیکال های آزاد، سموم و دیگر عوامل سرطان‌زا کمک می کنند.

برای محافظت از خود در برابر سرطان، دو یا سه بار در هفته مصرف حدود دو فنجان بروکلی آب‌پز یا بخارپز را فراموش نکنید.

گردو برای سلامت مغز

10 ماده غذایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها

قدرت خوب مغز اهمیت دارد، زیرا این اندام به طور مداوم در حال کار است و بدون استراحت عملکردهای اندام های دیگر را تنظیم می کند.

این مغز است که تفکرات، حرکات و احساسات شما را کنترل می کند تا عملکردی درست داشته باشید. برای حفظ سلامت مغز مصرف مقداری گردو در روز را فراموش نکنید.

گردو از محتوای بالای DHA، یک نوع اسید چرب امگا-3 بهره می برد، که به ارتقا سلامت مغز، بهبود عملکرد شناختی و پیشگیری از زوال شناختی مرتبط با سن کمک می کند.

همچنین، گردو جریان اکسیژن و مواد مغذی از طریق رگ های خونی در مغز و مبارزه با التهاب را بهبود می بخشد، که به عملکرد بهینه مغز کمک می کند. افزون بر این، گردو حاوی ویتامینB6 و منیزیم است که این مواد مغذی محافظانی برای حافظه هستند.




museum90

ارتباط زردچوبه و فشار خون!

زردچوبه دارای ماده فعالی به نام کورکومین است که از ویژگی های آنتی اکسیدانی، ضد انعقاد خون و ضد التهاب قوی سود می برد.

نیروی که توسط جریان خون روی دیواره رگ های خونی وارد می شود به عنوان فشار خون شناخته می شود. فشار خون بالا خطر ابتلا به نارسایی قلبی، بیماری عروق کرونر، نارسایی کلیوی، و سکته مغزی را افزایش می دهد.

چرا زردچوبه به کاهش فشار خون کمک می کند؟

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "نیو هلث ادوایزر"، فشار خون بالا یکی از شایع‌ترین بیماری ها در سراسر جهان محسوب می شود. پزشک شما ممکن است برای کنترل فشار خون دارو تجویز کند، که با انجام ورزش منظم و دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم همراهی می شود. برخی مکمل ها و گیاهان دارویی مانند زردچوبه نیز ممکن است به مدیریت فشار خون کمک کنند.

چرا زردچوبه می تواند به کاهش فشار خون کمک کند؟

آیا زردچوبه برای فشار خون بالا مفید است؟ چه ارتباطی بین زردچوبه و فشار خون وجود دارد؟ زردچوبه دارای ماده فعالی به نام کورکومین است که از ویژگی های آنتی اکسیدانی، ضد انعقاد خون و ضد التهاب قوی سود می برد. این ماده به کاهش سطوح کلسترول خون نیز کمک می کند. کورکومین با محافظت از رگ های خونی در برابر آسیب رادیکال های آزاد و امکان جریان روان‌تر خون از سلامت آنها محافظت می کند.

کورکومین موجب اتساع شریان ها نیز می شود. بنابر پژوهش های صورت گرفته، کورکومین از انتقال کلسیم جلوگیری می کند که به انقباض سلول های عضلانی کمک می کند، از این رو، موجب اتساع شریان ها می شود. در نتیجه، زردچوبه درمانی مفید برای فشار خون بالا است.

چگونگی استفاده از زردچوبه برای کاهش فشار خون

مصرف زردچوبه به طور معمول بی خطر محسوب می شود. با این وجود، مصرف مقدار زیاد از آن می تواند موجب مشکلات معده از جمله اولسرها شود. از این رو، شما باید با پزشک خود درباره مقدار قابل قبول مصرف مشورت کرده و از خوددرمانی پرهیز کنید.

دوز مصرفی زردچوبه به فرمولاسیون و شدت مشکل بستگی دارد.

ریشه تازه زردچوبه و فشار خون

ریشه های تازه زردچوبه یک افزودنی عالی به رژیم غذایی محسوب می شوند. با این وجود، شکل گیری یک اثر درمانی به واسطه مقدار محدود مصرف ریشه های زردچوبه دشوار است.

ریشه زردچوبه را می توان به صورت خرد شده یا حلقه حلقه شده مصرف کرد. همچنین، امکان گرفتن آب ریشه زردچوبه و مصرف آن به همراه اندکی پودر فلفل سیاه وجود دارد. آب ریشه زردچوبه را می توانید به همراه عصاره ها و آبمیوه های تازه دیگر یا به صورت مجزا مصرف کنید. تهیه یک خمیر طلایی از ریشه های زردچوبه تازه نیز امکان پذیر است.

پودر زردچوبه

یک قاشق چایخوری از پودر زردچوبه برای پخت و پز کافی است. اگر آن را به همراه فلفل سیاه مصرف می کنید باید یک تا دو گرم از پودر زردچوبه را با فلفل سیاه مصرف کنید. با دوزهای کم آغاز کنید و به تدریج دوز مصرفی خود را افزایش دهید. بیشینه دوز مصرفی پودر زردچوبه برابر با یک قاشق چایخوری به همراه یک چهار قاشق چایخوری از فلفل سیاه سه بار در روز است. این ترکیب را معده خالی مصرف نکنید.

خمیر طلایی

خمیر طلایی ترکیبی از فلفل سیاه، چربی های سالم و گرما برای افزایش جذب زردچوبه است. توصیه می شود این ترکیب پس از وعده های غذایی مصرف شود و از مصرف آن به همراه داروهای دیگر پرهیز شود. مصرف این ترکیب را با دوزهای کوچک (یک چهارم و یک دوم قاشق چایخوری) آغاز کنید و درصورتی که با عوارض جانبی مواجه نشدید، سپس به تدریج دوز مصرفی را هر هفته به میزان یک چهار قاشق چایخوری افزایش دهید. در صورت عدم مواجهه با اثرات مضر روی معده، روند افزایش را تا زمان رسیدن به یک قاشق چایخوری و سه بار در روز ادامه دهید، که بیشینه دوز مصرفی محسوب می شود.

تنتور زردچوبه و فشار خون

تنتورهای زردچوبه به واسطه قدرت بالای خود بسیار مفید در نظر گرفته می شود. پیش از استفاده از تنتور زردچوبه باید با یک متخصص گیاهان دارویی مشورت کنید. شما می توانید 10 تا 30 قطره از آن را دو یا سه بار در روز استفاده کنید. تنتور زردچوبه را می توانید به آبمیوه ها، اسموتی ها یا چای ها اضافه کنید. بیشینه دوز مصرفی سه بار در روز و به میزان 20 تا 30 قطره محسوب می شود.

چای زردچوبه

چای زردچوبه گزینه ای عالی برای افراد دوستدار چای محسوب می شود، که علاقه ای به خمیر زردچوبه ندارند. میزان مصرف توصیه شده این نوشیدنی یک تا دو فنجان در روز است.

شیر زردچوبه

میزان مصرف توصیه شده شیر زردچوبه یک تا دو فنجان در روز است.

مکمل های زردچوبه

دوز توصیه شده برای مکمل های زردچوبه دو یا سه بار در روز به میزان 300 تا 400 میلی گرم برای عصاره کورکومین 95 درصد است. اما، با توجه به فرمول بندی میزان دور می تواند متفاوت باشد. از این رو، شما باید پیش از مصرف مکمل های زردچوبه با یک پزشک مشورت کنید. مکمل زردچوبه را با معده خالی و به همراه داروهای دیگر مصرف نکنید.

اقدام های احتیاطی

مصرف زردچوبه در رژیم غذایی بی خطر محسوب می شود. با این وجود، هنگام استفاده از مکمل های زردچوبه باید اقدام های احتیاطی مد نظر قرار بگیرند. اگر به یک اختلال خونریزی مبتلا هستید پیش از مصرف زردچوبه با یک پزشک مشورت کنید.

اگر باردار هستید یا به نوزاد خود شیر می دهید از مصرف مکمل های زردچوبه پرهیز کنید. مصرف مکمل های زردچوبه باید دو هفته پیش از انجام عمل جراحی قطع شود.

اگر به انسداد کیسه صفرا مبتلا هستید از مصرف مکمل های زردچوبه پرهیز کنید.

زردچوبه ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد، که از آن جمله می توان به داروهای دیابت، داروهای کاهش اسید معده، و داروهای رقیق کننده خون اشاره کرد. در زمان مصرف این قبیل داروها از مصرف مکمل های زردچوبه اجتناب کنید.

اگر با سنگ کلیه یا بیماری نقرس مواجه هستید از مصرف زردچوبه پرهیز کنید.




museum90

ترفندهایی برای تقویت قلب

تقویت قلب نیازمند اقدامات مختلفی است. برای تحقق این هدف تنها تمرکز بر یک بخش از زندگی و نادیده گرفتن بخش های دیگر کفایت نمی کند.

قلب مهم‌ترین عضله بدن انسان محسوب می شود. زندگی انسان به این اندام بستگی دارد، از این رو توجه به نکات و ترفندهایی که می توانند آن را سالم و در شرایط مطلوب حفظ کنند، اهمیت دارد.

ترفندهایی برای تقویت قلب

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "استپ تو هلث"، تقویت قلب نیازمند اقدامات مختلفی است. برای تحقق این هدف تنها تمرکز بر یک بخش از زندگی و نادیده گرفتن بخش های دیگر کفایت نمی کند.

این به معنای است که اگر یک رژیم غذایی خوب و سالم را دنبال کنید، اما هرگز ورزش نکنید، ممکن است همچنان با برخی مشکلات مواجه شوید.

سناریو ایده آل شامل تلاش همه جانبه در تمامی بخش ها است. شاید در ابتدا اندکی دشوار به نظر برسد، اما در ادامه به یک روال عادی تبدیل خواهد شد، که انجام آن دیگر سخت نیست.

در ادامه با چند ترفند برای تقویت قلب بیشتر آشنا می شویم.

مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم

بهتر است کلسیم را به صورت مستقیم از مواد غذایی مصرفی خود تامین کنید تا این که از مکمل های دارویی استفاده کنید.

برای افزایش دریافت این ماده معدنی می توانید مواد غذایی زیر را در رژیم غذایی خود جای دهید:

سبزیجات (اسفناج، کلم کیل، بروکلی، کلم راکت)

پنیر کم چرب

سویا و مشتقات سویا

لوبیا سفید

بادام

انجیر

دانه های کنجد

ماهی سالمون


فراموش نکردن آنتی اکسیدان ها

به طور کلی، آنتی اکسیدان ها برای بدن ضروری هستند، زیرا از سلامت قلب محافظت می کنند.

همچنین، مصرف آنتی اکسیدان ها به میزان کافی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.

از جمله منابع خوب برای آنتی اکسیدان ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

توت ها

چای سبز

میوه

سبزیجات

شکلات تلخ

آرتیشو

عدس

سیب


دنبال کردن رژیم غذایی مدیترانه ای

رژیم های غذایی مختلفی در جهان وجود دارند، اما رژیم مدیترانه ای یکی از بهترین ها برای تقویت قلب محسوب می شود.

این رژیم غذایی شامل مواد غذایی می شود که مصرف آنها برای دریافت مواد مغذی کلیدی توصیه شده است. عناصر تشکیل دهنده رژیم غذایی مدیترانه ای شامل موارد زیر می شوند:

میوه ها و سبزیجات فصل

منابع چربی های خوب مانند روغن زیتون

مغزهای خوراکی

منابع پروتئینی مانند ماهی و انواع مختلف گوشت (مرغ، بوقلمون، بره، غیره)


استفاده از گیاهان دارویی و ادویه ها برای پخت و پز

استفاده از ادویه ها این امکان را فراهم می کند تا هرچه بیشتر استفاده از نمک را در پخت و پز کاهش دهید، که این شرایط خطر فشار خون بالا را کاهش می دهد.

از جمله گیاهان دارویی که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها را به وعده های غذایی اضافه می کنند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ارگانو

شوید تازه

آویشن

رزماری

نعناع

به عنوان مثال، شما می توانید سیب زمینی پخته با چاشنی شوید را در خانه تهیه کنید، به جای این که از سیب زمینی های سرخ کرده تجاری سرشار از چربی های اشباع و مواد نگهدارنده استفاده کنید.

با استفاده از این گیاهان دارویی و ادویه ها می توانید عطر و طعمی جدید و عالی به دستورالعمل های غذایی خود ببخشید.


افزایش مصرف پتاسیم

مصرف پتاسیم به میزان کافی خطر ابتلا به عوارض قلبی را کاهش می دهد. برای تقویت قلب، دریافت پتاسیم از منابع طبیعی به صورت مستقیم بهترین گزینه محسوب می شود. از جمله منابع خوب برای این ماده معدنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

موز

بروکلی

سیب زمینی

گوجه فرنگی

کدو مسما

زردآلو


انجام ورزش

فعال نگه داشتن بدن به تقویت قلب و حفظ سلامت آن و تقویت سیستم قلبی عروقی کمک می کند. تمامی این موارد به معنای کاهش خطر حملات قلبی است.

پیاده روی و دویدن از جمله گزینه هایی هستند که انجام آنها بسیار توصیه شده است. حداقل سه روز در هفته به مدت 30 دقیقه این فعالیت ها را انجام دهید. این در شرایطی است که می توانید بر تعداد ورزش هایی که انجام می دهید به آن اندازه که دوست دارید، اضافه کنید.

به خاطر داشته باشید که هر ورزش به بخش های خاصی از بدن کمک می کند، از این رو بهترین گزینه ترکیب آنها با یکدیگر به منظور کسب بهترین نتایج است. از جمله بهترین گزینه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

یوگا

شنا

تای چی

حرکات کششی

پیاده روی

دویدن


مصرف گردو

گردو سرشار از آنتی اکسیدان ها است و نسبت به بادام، بادام زمینی و پسته فواید بیشتری را برای قلب ارائه می کند.

مصرف پنج تا هشت عدد گردو در روز توصیه می شود. برای کسب بهترین نتایج، گردو را با مواد غذایی سالم دیگر مانند جو دوسر و میوه ها مصرف کنید.


شاد باشید

فردی که همواره با استرس دست و پنجه نرم می کند و به شدت درگیر تعهدات مختلف است، تنش بیشتری را نیز برای قلب خود ایجاد می کند.

بدون تردید، ما همواره نمی توانیم در زندگی خود شاد باشیم و از آن رضایت کامل داشته باشیم، اما همواره نیز نمی توان فقط بر عوامل منفی متمرکز شد.

زمانی را برای وقت گذرانی با دوستان نزدیک خود اختصاص دهید و یا به همراه خانواده خود فعالیت های سرگرم کننده انجام دهید. فعالیت های این چنینی سلامت روابط شما را افزایش داده و قلب را نیز تقویت می کنند.


حذف موارد منفی از زندگی

تلاش کنید مصرف مواد غذایی کم ارزش را کاهش دهید.

سطوح استرس خود را کاهش دهید.

سبک زندگی بی تحرک را فراموش کرده و از افزایش وزن خود جلوگیری کنید.

برای دستیابی به این هدف ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی روزانه و افزودن برخی مواد غذایی که پیش‌تر به آنها اشاره شد، اهمیت دارد